Turvallinen Puhelinkokous

 

Puhelinkonferenssimme käyttö on helppoa ja turvallista. Luottamuksellisia tietoja usein käsitellään näissä puheluissa, joten turvallisuuden ja luottamuksellisuuden luominen on meille äärinmäisen tärkeää. Olemme kehittäneet turvallisuus toimintoja joten sinun ei tarvitse huolehtia puhelinkonferenssiesi turvallisuudesta tai luottamuksellisuudesta.

Turvallinen

Luottamuksellisuus on taattu 8-lukuisella koodilla jolle on 100 miljoonaa eri kombinaatiota. Täten kenelläkään ei ole samaa koodia kanssasi. Ehdotuksemme on käyttää kutsujan puhelinnumeron kahdeksaa viimeistä numeroa, mikä on helppo muistaa ja erittäin turvallinen.

Yksityinen

Luvattoman osallistujan huomaat helposti. Joka kerta kun osallistuja liittyy puhelinkonferenssiin kuulet piippauksen. Voit myös milloin tahansa lukita kokouksen. Painamalla *7 lukitset kokouksen, jolloin kukaan ei voi liittyä siihen.

Luotettava

Teknologiamme perustuu matkapuhelinviestinnän ja SIP-protokollan yhdistelmään. Pystymme räätälöimään tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Käytämme myös kaiunpoistotekniikkaa taataksemme erinomaisen äänenlaadun.

Telefonkonferanse_Sikkerhet

 Free conference calls in 55 countries