Puhelinkonferenssit numerossa

 

0600 550 989

 

Puhelinkonferenssin ei tarvitse olla kallis tai stressaava. Siksi olemme kehittäneet helpon ja halvan ratkaisun. Missiomme tarjota yksinkertainen ja edullinen puhelinkonferenssiratkaisu erinomaisellä äänenlaadulla. Ratkaisumme mahdollistaa puhelinkonferenssit ilman rekisteröitymistä, etukäteisvarausta tai erillisen ohjelman latausta. Emme myöskään lähetä erillistä laskua palvelun käytöstä. Kustannukset veloitetaan operaattorisi kautta, ilman lisäkustannusta. Puhelinkonferenssiin voi liittyä samanaikaisesti jopa 100 osallistujaa. Puhelinkokous.com on osa paikallisten sisäänsoittonumeroiden verkostoamme joka on rakennettu tehokkaalle alustalle. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja yrityksille.

Halpa

Jokainen osallistuja maksaa vain 0,20€/min+ mpm tai lpm.

Helppo

Aloittaaksesi puhelinkonferenssin tarvitset vain matka- tai lankapuhelimen. Erityisestä konferenssipuhelinta ei tarvita. Soita vain numeroon 0600 550 989, tai kansainvälisiin sisäänsoittonumeroihimme.

Turvallinen

Luottamuksellisuus on taattu 8-lukuisella koodilla jolle on 100 miljoonaa eri kombinaatiota.

Korkea kapasiteetti

Puhelinkonferenssiin voi osallistua jopa 100 osallistujaa

Kansainvälinen

Puhelinkonferenssiin voi osallistua yli 50 maasta paikallisin hinnoin

Puhelinkokous tekee puhelinkonferensseista helppoja

Mikäli haluat kutsua osallistujia puhelinkonferenssiin, sinun tulee vain valita 8-numeroinen koodi ja sopia aika osallistujiesi kanssa. Suosittelemme uniikkien koodien käyttöä, esim. kutsujan puhelinnumeron 8 viimeistä numeroa. Vaihtoehtoja on yli 100 miljonaa.

• Koska puhelinkonferensiin voi liittyä rekisteröimättä, kutsuminen on helppoa. Ilmoita osallistujille ajankohta ja 8-lukuinen koodi esim tekstiviestillä tai sähköpostilla.

• Osallistujien tulee soittaa 0600 550 989 ja syöttää koodi kun sitä pyydetään. Kun ensinmäinen osallistuja syöttää koodin, puhelinkonferenssi alkaa automaattisesti. Mikäli syötät väärän koodin voit lopettaa puhelun ja soittaa uudestaan. Mikäli olet puhelinkonferenssin ensinmäinen osallistuja, saat ilmoituksen siitä. Heti kun uusi osallistuja liittyy puheluun kuulet lyhyen piippauksen ja kun joku poistuu puhelinkonferenssista kuulet laskevan äänen.

• Nyt voit aloittaa puhelinkonferenssisi. Poistuaksesi puhelinkonferenssista lopetat vain puhelun. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Puhelinkokous vastaava tiimi

0600 550 989-puhelinkonferenssit toimittaa Voxogo ApS , ALV rekisteri. 33574959

Puhelinkokous on osa paikallisten sisäänsoittonumeroiden verkostoamme. Voit soittaa edullisin hinnoin yli 50 maan numeroon joita yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme käyttävät.

Puhelinkokouksen lisäksi Voxogo tarjoaa Microsoft Lync-ratkaisuja. Olemme myös Microsoft Cloud-kumppani.

Voxogo:n perustivat Jakob Munk ja Kim Paludan vuonna 2011. Jakob on ollut tietoliikennealalla viimeiset 12 vuotta ja toiminut liikkeenjohdon konsulttina, viimeksi Telenor Denmark:lla. Kimillä on 15 vuotta kokemus IT alalta. Hän on ollut yrittäjänä, sekä tietohallintopäällikkönä ja konsulttina, viimeisimpänä Microsoftilla. Sovelluksiamme kehittää ja hallinnoi kansainvälinen tiimi Tanskasta, Englannista, Ruotsista, Saksasta, Suomesta, Argentiinasta, Ranskasta ja Unkarista. Siksi olemme myös itse vakituisia puhelinkonferenssiratkaisumme käyttäjiä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ehdotuksia tai kommentteja Puhelinkokoukseen liittyen älä epäröi, ota meihin yhteyttä. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiisi liittyen Voxogon muihiin palveluihin. Lisätietoja sovelluksistamme löydät verkkosivultamme www.voxogo.com.Free conference calls in 55 countries