Puhelinkokouksen toiminnot

 

Soitonaikaiset toiminnot

Picture 5Työskentelemme kokoajan parantaaksemme puhelinkonferenssikokemustasi. Meillä on monta kätevää toimintoa joita voit käyttää, esim. puhelinkonferenssin nauhoitus. Aloita näiden toimintojen käyttö soittamalla numeroon 0600 550 989. Puhelinkonferenssisi aikana voit käyttää käytännöllisiä toimintojamme:

1-2-3: Voit säätää äänenvoimakkuutta puhelinkonferenssin aikana painamalla 1 (hiljaisemmalle) tai 2 (kovemmalle). Painamalla 3 palaat oletusäänenvoimakkuudelle.

*1: Painamalla tätä kuulet mitkä toiminnot ovat saatavilla puhelun aikana.

*2: Painamalla tätä kuulet puhelinkonferenssin 8-lukuisen koodin.

*3: Painamalla tätä kuulet monta osallistujaa puhelussa on.

*4: Painamalla tätä voit vaimentaa muiden osallistujien saapumis- ja poistumisilmoitukset. Painamalla *4 uudestaan saat ilmoitusäänet takaisin. Kaikki osallistujat saavat tästä ilmoituksen.

*6: Painamalla tätä voit vaimentaa itsesi. Tämä on hyödyllinen erityisesti silloin kun sinulle tulee toinen puhelu puhelinkonferenssin aikana. Muut osallistujat saavat tästä ilmoituksen, ellei heitä ole vaimennettu

*7: Painamalla tätä voit lukita kokouksen. Tällöin kukaan ei voi liittyä konferenssiin, kaikki osallistujat saavat tästä ilmoituksen.

*8: Painamalla tätä voit hallita one-to-many toimintoa. Kun tämä on painettu vaimennat kaikki muut osallistujat. Osallistujilla on mahdollisuus painaa *6 jolla vaimennuksen voi poistaa. Mikäli *8 painetaan uudestaan, vaimennus toiminto poistuu ja kukaan ei voi enään poistaa vaimmenusta painamalla *6. Painamalla *8 kolmannen kerran puhelinkonferenssin vaimennus poistuu taas. Tämä toiminto on tarkoitettu käytettäväksi kun isossa puhelinkonferenssissa missä puhuja haluaa vaimentaa häiritsevät taustalla olevat äänet.

Vain *8 toiminnon käyttäjä tietää, että osallistujat on vaimennettu, joten on tärkeää ilmoittaa muille osallistujille tätä toimintoa käyttäessä. Muut osallistujat voivat esittää kysymyksia painamalla *6. Mikäli puhuja ei halua keskeytyksiä, voi hän painaa *8 uudestaan. Tästä on kuitenkin hyvä ilmoittaa muille osallistujille.

*9: Painamalla tätä voit aloittaa puhelun nauhoituksen. Kun haluat lopettaa, paina *9 uudestaan. Nauhoitus loppuu automaattisesti kun kaikki ovat lähteneet puhelinkonferenssista. Kaikille osallistujille ilmoitetaan kun nauhoitus on ohi.

Lataa nauhoitus

Voit ladata nauhoitetun puhelinkonferenssisi tästä. Syötä vain kokouksen koodi ja päivämäärä. Nauhoituksen päättymisen jälkeen saattaa kulua hieman aikaa, ennen kuin tiedosto on ladattavissa.Free conference calls in 55 countries