Lisämaksuttomat puhelinkokoukset

 

Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Tarjoamme rajattoman puhelun keston ilman asennus- tai siirtomaksua: Maksat vain oman puhelusi, jonka veloitus tulee säännöliseen puhelinlaskuusi. Palvelun käytöstä ei aiheudu ylimääräisiä maksuja tai ikäviä yllätyksiä.

Halpa, Helppo, Kansainvälinen

Tarjoamme Suomen halvimman puhelinkonferenssiratkaisun. Puhelu maksaa vain 0,20€ /min + mpm/pvm. Käyttämämme SIP-tekniikka takaa erinomaisen äänenlaadun.

Oletko kyllästynyt syöttämään tietosi ja saamaan ylimääräisiä sähköposteja? Valitse Puhelinkokous, jonka käyttöön et tarvitse ilmoittautumista, ajanvarausta tai sopimusta. Soita numeroon 0600 550 989, syötä haluamasi 8-lukuinen koodi ja aloita puhelu. Tätä helpompaa puhelinkonferenssia ei ole.

Palvelumme avulla saat jopa 55 maan paikalliset sisäänsoittonumerot. Tarjoamme paikalliset pääsynumerot paikallisin hinnoin kaikille osallistujille. Kukin osallistuja voi soittaa oman maansa pääsynumeroon ja osallistua samaan puhelinkonferenssiin, ilman kalliita ulkomaanpuheluita.

Räätälöidylläa ratkaisulla säästät rahaa

Tehdäksemme puhelinkonferensseista vielä edullisempia, voimme rakentaa tarpeillesi sopivan räätälöidyn ratkaisun. Saat henkilökohtaisen sisäänsoittonumeron Suomeen tai ulkomaille. Osallistujien tulee maksaa vain lankapuhelinmaksu. Lisätietoa löydät räätälöityjen ratkaiusjen sivuiltamme.

Enemmän kuin vain puhelinkonferenssi

Puhelinkokousen avulla voit myös markkinoida yritystäsi. Olemme erikoistuneet pilvipohjaisiin puhelinpalveluihin ja viestintään. Olemme Microsoft Cloud-kumppani, ja voimme tarjota sinulle erillaisia viestintäratkaisuja. Olethan meihin yhteydessä saadaksesi lisätietoa allaolevista:

• Erikoistuneet puhelinkonferenssiratkaisut esim. oma lankapuhelinnumero haluamallasi tervetuloviestillä.

• Ratkaisut näytönjakamiselle, yhteistyölle ja videokonferensseille.

• Erikoistuneet ulkomaanpuheluratkaisut joilla säästät jopa 80% kustannuksistasi.

• Puhelinvastauspalvelut, automatisoidut vastaukset sekä soitonsiirto ulkomaille.

Puhelinkokoukseen luottaa puolet Tanskan 100 suurimmasta yrityksestä. Lisäksi tuhannet pienet ja keskikokoiset firmat käyttävät yksinkertaista 0600 550 989-palveluamme tai räätälöityjä ratkaisujamme.Free conference calls in 55 countries